Фаршировані помідори



Фаршировані помідори


Інгредієнти:
60 помідорів;
10 шт. солодкого перцю;
1 склянку часнику;
1 пучок селери;
1 пучок кропу;
1 пучок петрушки.
Для маринаду:
2 літри води;
200 г оцту 9%;
200 г цукру;
100 г солі.

Спосіб приготування:
Для приготування начинки для фарширування помідорів беремо петрушку, кріп, селеру, часник і солодкий перець, перекручуємо все на м'ясорубці.

Фаршировані помідори



Помідори миємо й розрізаємо навпіл, не доходячи до кінця. У розріз викладаємо нашу начинку. Фаршировані помідори щільно утрамбовується в простерилизованную банку.

Фаршировані помідори



Для приготування маринаду змішуємо всі інгредієнти: воду, оцет, сіль і цукор. Доводимо до кипіння і заливаємо гарячим маринадом наші помідори. Банки з помідорами і маринадом стерилізуємо 15 хвилин, закатуємо ключем і закутуємо в теплу ковдру.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок