Солоденькі огірочки
Інгредієнти:
ДЛЯ РОЗСОЛУ
на 1,5 літра води;
160 грам цукру;
60 грам солі (велика);
60 грам оцту 9%.
огірки
Спосіб приготування:
Миємо ретельно овочі та зелень, огірки замочємо на ніч, в стерильні банки закладаємо спеції, овочі та зелень ( парасольки кропу, листя смородини, вишні, естрагон, хрін, можна гострий перець кільцями, часник, перець горошок запашний, лавровий лист), і прямо в банках заливаємо окропом і прикриваємо стерильними кришками на 10 хвилин. Потім всю воду в раковину зливаємо, а овочі тут же заливаємо розсолом киплячим.
Залили розсолом, кришками закрутили, перевернули і до охолодження.