Відкрити категорії

Сирна рисова каша


Сирна рисова каша


Інгредієнти:

Рекламний блок
Склад приблизно на 2-3 порції:
Рис - 2-3 ст.ложки без гірки
Вода - 300-350 мл
Морквина маленька - 1 штука
1 жовток (сирий)
Сир (сваля, тельзітер, Ламбер, моцарелла і т д) - 50 грам

Приготування:
Рис промити, всипати в киплячу воду, додати порізану моркву і готувати 15-20 хвилин до повної м'якості продуктів.
Кашу пюріровать занурювальним блендером
Жовток розмішати вилочкою і з'єднати, помішуючи на плиті протягом 2-3 хвилин, з кашею: каша злегка загусне і придбає деяку "легкість".

Сир порізати скибочками, додати в кашу і ще раз пюріровать. Якщо вам здається, що каша вийшла занадто густою, додайте гарячої води і знову пюріруйте.

Рекламний блок
Сирна рисова каша


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com