Манна каша



Манна каша


Інгредієнти:

450 мл молока;
25 г манної крупи;
2-3 столових ложки цукру;
трохи вершкового масла для заправки.

Як приготувати манну кашу без комочків.

Інгредієнти, які вказані вище, дозволяють зварити рідку кашу. Однак якщо трохи збільшити кількість крупи. То каша буде густа. При цьому можна користуватися запропонованою технологією.

Для варіння манної каші на молоці знадобиться алюмінієва каструля. На дно потрібно налити трохи води, щоб молоко менше пригорало.

1



Підготувати необхідну кількість крупи.

2



Висипати манку в холодне молоко. Перемішати.

3



Поставити каструлю з молоком і крупою на сильний вогонь. Додати весь цукор.

4



Постійно помішуючи довести кашу до кипіння.

5



Варити на повільному вогні пару хвилин. При цьому продовжувати помішувати. Після чого зняти каструлю з вогню і дати настоятися ще п'ять-сім хвилин.

6



На дно тарілки покласти вершкове масло.

Налити кашу. І можна прикрасити та подавати до столу.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок