Відкрити категорії

Баклажани з капустою


Баклажани з капустою


Інгредієнти:
баклажани - 1,5 кг;
капуста свіжа - 1,5 кг;
морква - 450 г;
часник - 2 головки;
перець гострий - 2 шт;
перець чорний горошком - 10-15 шт.;
сіль - 2 ст. л.;
оцет 9% - 300 г. (або за смаком).

Спосіб приготування:
Спочатку потрібно відварити баклажани. Для цього відрізаємо хвостики, занурюємо баклажани в каструлю з киплячою трохи підсоленою водою і варимо після закипання 10 хвилин, не більше, щоб баклажани не переварилися.

Коли баклажани зваряться, викласти в миску і остудити.

Баклажани з капустою



Поки баклажани остигають, свіжу капусту тоненько нашаткувати і покласти у велику миску. Моркву потерти на середній тертці і додати до нашинкованої капусти.

Рекламний блок

Баклажани з капустою



Беремо гострий перець і часник. Перець дрібно нарізуємо, а часник пропускаємо через часникодавку.

Баклажани з капустою



Додаємо також до капусти з морквою. Додаємо і перець горошком. Все ретельно перемішуємо.

Баклажани з капустою



Остиглі відварені баклажани нарізати невеликими кубиками, приблизно в 2 см.

Баклажани з капустою



Та додаємо в миску до інших овочів, додаємо оцет та присолюємо. Ретельно перемішуємо.

Баклажани з капустою



Перекладаємо баклажани з капустою в банки, щільненько притрамбовуємо та ставимо в прохолодне місце для зберігання. Банки зверху закрити поліетиленовими кришками.

Баклажани з капустою



А скуштувати можна вже через тиждень.

Смачного!

Рекламний блок
Баклажани з капустою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Світлана
Оригінальний рецепт, обов'язково приготую. Дякую!!!!!!!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com