Лечо з кабачків



Лечо з кабачків


Інгредієнти:
кабачки 1300 г,
морква 200 г,
перець солодкий червоний 3 шт,
помідори червоні 300 г,
цибуля ріпчаста (100г) 2 шт,
оливкова олія 40 мл,
базилік свіжий зелений 10 г,
кінза (коріандр) 5 г,
петрушка 5 г,
кріп-5 г,
оцет - 50 г,
часник 1 голівка ,
сіль 1 ч.л.

Спосіб приготування:
Овочі ретельно помити, почистити, з помідорів зняти шкірку і нарізати кубиками. Цибулю - дрібно.

Лечо з кабачків



Глибоку сковороду розігріти і налити 20 мл олії. Обсмажити в ній цибулю до прозорості.

Лечо з кабачків



В іншій сковороді обсмажити кабачки в 20 мл рослинної олії.

Лечо з кабачків



Потім з інтервалом в 2 хвилини викласти в сковороду з цибулею такі овочі: моркву, перець, помідори.

Лечо з кабачків



Потім зменшити вогонь і тушкувати 20 хвилин. У цей час нарізати зелень: петрушку, базилік, кінзу, кріп. Подрібнити часник. Додати в овочі, тушкувати ще 5 хвилин.
Додати обсмажені кабачки. Посолити, посахарити.
Тушкувати ще 10-15 хвилин.

Лечо з кабачків



Лечо по консистенції і на смак виходить дуже ніжним.

Лечо з кабачків



Якщо будете консервувати на зиму, добавте оцет, укладіть його по чистим гарячим банкам, стерилізуйте як зазвичай, переверніть, укутайте.
З такої кількості інгредієнтів виходить приблизно 1,5 - 2 літри лечо.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок