Опеньки мариновані



Опеньки мариновані


Інгредієнти:
Опеньки 1000 г
Лавровий лист 3 шт.
Кріп сухий 5 г
Вода 125 мл.
Оцтова есенція 1 ч. л.
Сіль 3 ч. л.
Цукор 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Це самий простий, швидкий і смачний рецепт приготування малосольних маринованих грибів. Для того, щоб гриби повністю ввібрали в себе маринад, вони повинні бути дрібними, такими як опеньки, наприклад, якщо ви віддаєте перевагу печерицям, краще поріжте їх навпіл або на четвертинки.

Для приготування малосольних грибів вам знадобляться опеньки або інші порізані гриби, сіль, цукор, вода, 1 ч. л. насіння кропу, 3 лаврових листка і 1 ч. л. оцтової есенції (70 %).

Гриби промити, покласти в каструльку і залити 125 мл води.

Опеньки мариновані



Додати сіль, цукор, лавровий лист і насіння кропу.

Опеньки мариновані



Поставити на плиту і варити протягом 15 хвилин.

Опеньки мариновані



Зняти з вогню, влити 1 ч. л. оцту і перемішати. Після остигання гриби пересипаємо в скляннy баночку і без обмежень зберігаємо в холодильнику.

Опеньки мариновані


Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/marinovannye-opyata




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок