Фаршировані яйця



Фаршировані яйця


Інгредієнти:
Яйця 3 шт.
50 г твердого сиру.
1-2 зубчика часнику.
майонез.
листя зеленого салату.

Для прикраси:
редис (або огірок, морква).
гвоздика (або чорний перець горошком).
червоний перець горошком.
гілочки кропу.
хвостики від редиски(або гілочки зелені).

Спосіб приготування:
Відварені вкруту та холоджені яйця розрізати уздовж на дві рівні частини, жовтки видалити.

Фаршировані яйця



Жовтки розтерти.

Фаршировані яйця



Сир однозначно натерти на дрібній терці.

Фаршировані яйця



Змішати жовтки з сиром. Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Додати майонез. Знову перемішати.

Фаршировані яйця



Нафарширувати яйця отриманою сирною масою.

Фаршировані яйця



Перевернути нафаршировані половинки на листя салату.

Фаршировані яйця



Прикрепити з гвоздики оченята.

Ножем зробити два надрізи, і вставити в них тоненько нарізану редиску (моркву чи огірок).

Фаршировані яйця



З червоного перцю зробити ніс (можна "прикріпити" його на крапельку майонезу).

З гілочок кропу виготовити вусики.

Фаршировані яйця



З хвостика редиски або буряка чи з зелені зробити хвостик.

Фаршировані яйця



Подавати на листі салату.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок