Печериці в соєво-медовому маринаді



Печериці в соєво-медовому маринаді


Інгредієнти:
Гриби шампіньйони 500 г
Олія маслинова 2 ст. л.
мед 0,5 ст. л.
лимон 0,5 шт.
соус соєвий 2 ст. л.
Перець білий мелений щіпка
сіль щіпка
Чебрець сухий 2 ч. л.

Спосіб приготування:
Для приготування грибів за цим рецептом нам знадобляться такі продукти: дрібні печериці, рідкий мед, сік половини лимона, оливкова олія, соєвий соус, чебрець сухий, білий мелений перець, сіль.

Дрібні печериці помити і за бажанням зняти з капелюшків шкірку.

Посипаємо шампіньйони сухим чебрецем, сіллю, білим меленим перцем.

Печериці в соєво-медовому маринаді



Далі поливаємо шампіньйони оливковою олією, лимонним соком, соєвим соусом.

Капелюшки можна злегка надрізати хрест-на-хрест, щоб грибочки краще промаринувалися.

Печериці в соєво-медовому маринаді



Накриваємо ємність з грибочками харчовою плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 6 годин.

Через 6 годин дістаємо гриби з холодильника.

Вони придбали приємний корічево-золотистий відтінок і повністю готові до вживання.

Печериці в соєво-медовому маринаді



Але для ще більшого посилення смаку пропоную гриби підсмажити.

Печериці в соєво-медовому маринаді



Обсмажуємо на краплі оливкової олії на сильному вогні кілька хвилин.

Печериці в соєво-медовому маринаді



Подаємо на стіл у гарячому або холодному вигляді.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок