Варені раки



Варені раки


Інгредієнти:
Раки 1500 г
Вода 5 л
Свіжий кріп 1 пучок
Перець чорний горошок 3 г
Сіль 3 ст. л.

Спосіб приготування:
Для приготування варених раків вам знадобляться: кріп, перець горошком, сіль, вода і живі раки.

Варені раки



У великій каструлі закип’ятити воду, додати сіль, кріп і 1 чайну ложку чорного перцю горошком. Закрити кришкою і варити на середньому вогні.

Варені раки



Через 3 хвилини кипіння, додаємо раків, закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і уважно стежимо, щоб вода не википіла. Після повторного закипання в залежності від розміру, раків потрібно варити 30 хвилин.

Варені раки



Готових раків дістати з води шумівкою і подавати гарячими або холодними.

Варені раки



Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/varenye-raki




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок