Буженина зі свинини



Буженина зі свинини


Для всіх любителів м'ясних делікатесів пропоную простий рецепт приготування неймовірно смачної домашньої буженини з свинини, яку ми запікаємо в духовці. І робимо ми це в пергаменті, що дає нам приголомшливий результат у вигляді запашного, соковитого і ніжного м'яса.

Важливо, що така буженина, зроблена в домашніх умови, набагато смачніше магазинної, і ми завжди впевнені в її якості і корисності. Ніяких хімічних добавок, тільки свинина і ароматні трави. Таке блюдо підійде для святкового столу у вигляді нарізки і створення чудових бутербродів або канапе.

Інгредієнти:
800 г нежирної свинини;
2-3 ст. ложки рослинної олії;
сіль, перець за смаком;
ароматні приправи;
прованські трави.

Приготування буженини в домашніх умовах.


Рослинне масло змішуємо з сіллю, перцем, приправами і рясно змащуємо шматок м'яса з усіх сторін, ретельно втираючи маринад. Перекладаємо майбутню буженину в контейнер, закриваємо і залишаємо для маринування на 2-3 години, а краще на ніч у холодильнику.

11


На столі розстилаємо пергамент (краще, якщо пекарський папір буде білим, так у нас нічого не пригорить), викладаємо мариновану свинину, загортаємо в кілька шарів у пакет.

22


Перетягуємо ниткою, складеною в кілька разів. Поміщаємо це на деко або у форму з бортиками і ставимо в холодну (це дуже важливо, інакше буженина буде сухою) духовку. Виставляємо температуру 200 градусів і запікаємо 30 хвилин. Потім акуратно перевертаємо і знову поміщаємо в духовку при тій же температурі ще на 30 хвилин.

33


Вимикаємо газ і залишаємо до повного охолодження.

44


Далі, дуже акуратно розрізаємо пакет, так як може вилитися сік, дістаємо готову ніжну домашню буженину і нарізаємо тонкими скибочками перед подачею.

55


Приємного смаку.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок