Святкова закуска із крабових паличок



Святкова закуска із крабових паличок


Крабові палички вже давно і з успіхом «влилися» в ряди популярних інгредієнтів, які використовуються для створення кулінарних шедеврів. Найчастіше крабові палички є компонентом салатів. Що ж говорити про затребуваний вже не одне десятиліття салат з кукурудзою! Але ми вирішили використовувати крабові палички в іншій ролі і зробили їх головним інгредієнтом закуски на святковий стіл.

Крабові палички ми будемо смажити. Попередньо для них приготуємо пряний кляр з часниковою ноткою і зеленню, а потім обваляємо в панірувальних сухарях.

Святкова закуска із крабових паличок – це 100 % успіх і для досвідчених хазяєчок, і для новачків кухарського ремесла!

Інгредієнти:
крабові палички – 200 г;
куряче яйце – 1 шт.;
майонез – 1,5 ст. ложки;
борошно пшеничне – 1 столова ложка;
часник – 1 зубчик;
гілочки свіжої зелені;
олія оливкова – 50 мл;
сухарі для панірування – 4 ст. ложки;
сіль – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком.

Готуємо святкову закуску.


Незважаючи на те, що для приготування святкової закуски потрібно мінімум інгредієнтів, її смак вас не залишить байдужим. Потрібно всього-то підготувати крабові палички (прослідкуйте, щоб вони були в розмороженому вигляді), спеції та інгредієнти для кляру. Так, і не забудьте про сковороду. Особливих вказівок щодо вибору цього кухонного начиння немає, візьміть будь-яку.

11


Відразу починаємо з приготування кляра для крабових паличок. В підходящу тарілку розбиваємо одне куряче яйце.

22


Переправляємо до яйця трохи більше столової ложки майонезу. До речі, можна використовувати абсолютно будь-який, який вам подобається або який є в холодильнику на момент приготування закуски.

33


Підсипаємо слідом за майонезом до яйця столову ложки борошна.

44


Тут же приправляємо інгредієнти кляру сіллю і меленим перцем.

55


Для пікантності смакових відчуттів додаємо подрібнений зубчик часнику або два, дрібно порубану зелень.

66


Всі компоненти для кляру крабових паличок ретельно перемішуємо. Використовуємо вилку або віночок.

77


В отриманий кляр з часниковим смаком переміщаємо по черзі наші крабові палички, витягнуті з упаковки.

88


Обвалюємо їх у сухарях для панірування.

99


Залишилося тільки крабові палички обсмажити на сковороді. Замість оливкової олії можна взяти іншу рослинну.

1010


Готові палички в клярі і панірувальних сухарях подаємо до столу на листках салату.

1111


Така закуска – ідеальна пропозиція до пінного напою!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок