Закуска з баклажанів та помідорів



Закуска з баклажанів та помідорів


Сьогодні цей овоч дуже популярний в світі, так як має безліч чудових властивостей. Якщо постійно споживати баклажани, то це дійсно принесе користь нашому організму. Тому пропонуємо вам приготувати страву з баклажанів.

Це легка закуска, яка непогано виглядає на столі. Апетитна закуска і підходить в якості добавки до основної страви. Варто також відзначити, що баклажани і помідори – це вегетаріанське блюдо, причому ці інгредієнти добре поєднуються.

Метод приготування такої закуски досить простий. Вам треба просто порізати баклажани, потім посмажити їх, намазати соусом і покласти зверху шматочки помідорів. Нарізати баклажани можна вздовж, а потім закрутити їх в рулет. Але це вже на ваш смак. Читайте рецепт і приступайте до приготування!

Інгредієнти:
баклажани – близько 800 г;
майонез легкий — 3 ст. л.;
помідори – 500 г (краще вершки);
рослинна олія;
часник – 4 зубчики;
сіль;
коріандр свіжий нарізаний — 2 ст. л.;
паприка — 0,5 ч. л.;
чорний перець.

Готуємо закуску з баклажанів та помідорів.


Наріжте на шматочки баклажани і посоліть.

11


Розігрійте сковороду з маслом, покладіть нарізаний овоч, обсмажте на великому вогні.

22


Коли баклажани придбали золотистий відтінок, викладайте їх на паперові рушники.

33


Приготуйте соус: видавіть в майонез часник і додайте зелень. Перемішайте.

44


Потім додайте паприку, перець, посоліть. Знову перемішайте.

55


Тепер на баклажани викладайте соус — половину чайної ложки.

66


А зверху – помідори. Далі можна знову покласти соус і трохи прикрасити коріандром.

77


Закуска виходить досить гострою, а якщо треба ще гостріше, додайте в соус червоний перець. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок