Фаршировані бублики



Фаршировані бублики


Моя дочка дуже любить бублики. Але просто так жувати їх цілими днями всухом'ятку - не є корисно навіть для дорослого. І тим не менше, щоб не позбавляти дитину радості зовсім, я готую фаршировані бублики. Ми з чоловіком теж їмо з задоволенням!

Інгредієнти (потрібні нам на 30 фаршированих сушок):
- 30 звичайних сушок (можна ванільних);
- 250 мл молока;
- 1 цибулинка;
- 100-150 г курячого м'яса;
- 2 яйця;
- перець чорний мелений;
- сіль.

Як приготувати фаршировані бублики.


Для такої закуски готуємо бублики. Для цього гріємо молоко не до гарячої температури, а до теплої. У неї топимо бублики. Ложкою їх час від часу помішуємо, щоб просочилися всі, а не тільки ті, що лежать на самому дні.

Тримати їх треба стільки, щоб вони стали м'якшими, ніж зазвичай, але не «розповзлися». У підсумку все залежить від температури молока і самих сушок. Дивіться за обставинами, а мені вистачило п'ятнадцяти хвилин.

11


На олії підсмажуємо очищену і порізану цибульку.

22


До неї додаємо попередньо відварену курку. Цим процесом я вирішила не завантажувати рецепт - просто відварила протягом двадцяти хвилин шматочок філе і все. Можна взяти будь-яку частину. Не обов'язково грудку. Смачно зі стегном.

33


Курку дрібненько ріжемо й додаємо до цибулі. Потім сіль і перець. Перемішуємо і смажимо не довго.

44


Даємо трішки охолонути і додаємо сирі яйця для «зв'язування» нашої начинки. Перемішуємо.

55


З сушок зливаємо молоко.

66


Викладаємо їх на фольгу на два деко (якщо у вас велике, можете і на один вмістити). Всередину і трохи зверху викладаємо начинку.

77


Ставимо в духову шафу з температурою до 190 градусів хвилин на п'ятнадцять, можна навіть менше.

88


Бублики виходять в такому вигляді повноцінною закускою, можна подати навіть на святковий стіл. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок