Печериці фаршировані м'ясом



Печериці фаршировані м'ясом


Інгредієнти:
Великі печериці - 400 г,
Філе куряче - 250 г,
Середня цибулина - 1 шт.,
Зубчик часнику,
Твердий сир - 70 г,
Смачний майонез - 2 ст.л.,
сіль та перець.


Спосіб приготування:
З цибулі, часнику та курячого філе приготувати фарш. Додати спеції та присолити і добре перемішати, щоб вийшов смачний добротний фарш.

11



Вимити печериці та вирізати з грибів ніжки, залишивши самі капелюшки, які будуть служити формочками для фаршу. Добре якщо вони будуть великого розміру. Присолити капелюшки зсередини.

22



Наповнити грибні капелюшки раніше приготованим фаршем.

33



Взяти лист та змазати його рослинним маслом. Та викласти грибочки фаршем догори.

44



Розігріти духовку до 200 градусів. Поставити випікати на пів години.

55



В цей час натремо сир та змішаємо його з майонезом.

66



Через пів години поверх грибів викладаємо сир з майонезом та рівняємо, щоб він був тільки на грибах та не попав на деко.

77



Знову ставимо лист з грибочками в духовку на кулька хвилин.

88



Готову страву можна прикрасити на свій смак.

99



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок