Роли Філадельфія



Роли Філадельфія


Серед любителів поїсти суші швидку популярність придбали роли «Філадельфія». І не дивно, адже вишукане поєднання в ролах ніжного філадельфійського сиру з тонко нарізаними скибочками червоної риби роблять їх неповторними і незабутніми на смак.

На відміну від класичних ролів, роли «Філадельфія» готуються з рисом назовні, тому їх ще називають - урамакі (рулет навпаки).

Інгредієнти:
дрібнозернистий японський рис - 1 1/2 склянки (400 грам);
питна холодна вода - 1 1/2 склянки (400 грам);
рисовий оцет - 1 пляшка (200 грам);
класичний соус соєвий - 1 пляшка (200 грам);
норі - 1 пачка (5 аркушів);
сир вершковий «Філадельфія» - 1 пачка (175 грам).;
маринований імбир – 1/2 пачки (40 грам);
білий цукор - 3 1/2 столових ложки (55 грам);
кунжут цілий - 1 1/2 столової ложки (15 грам);
васабі - 2 чайних ложки (30 грам);
сіль їдальня – 1/2 чайної ложки (2 грами);
тонко нарізані скибочки червоної риби - 400 грам.

Як приготувати роли Філадельфія.


Першим ділом приготуємо суміш для заправки рису. Для цього в невеликому сотейнику з'єднуємо 200 грам рисового оцту, три з половиною столові ложки білого цукру і пів чайної ложки столової солі. Ставимо сотейник на невеликий вогонь і доводимо суміш до кипіння. Як тільки суміш почне кипіти, знімаємо її з вогню і повністю охолодити.

11


Наступним етапом у нас буде приготування дрібнозернистого японського рису. Для цього промиваємо рис в прохолодній проточній воді до тих пір, поки не почне стікати чиста вода. Після заливаємо рис холодною питною водою і ставимо варитися під кришкою на великому вогні.

Коли вода з рисом закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму і продовжуємо варити рис ще п'ятнадцять хвилин. За цей час рис вбере всю воду, збільшитися в обсязі і стане м'яким. Готовий рис знімаємо з плити і ще гарячим, перекладаємо в глибоку ємність.

22


Гарячий рис заливаємо сумішшю, яка остигла, і акуратно перемішуємо за допомогою дерев'яної ложки.

33


Тепер переходимо безпосередньо до приготування самих ролів. Для цього один лист норі розрізаємо на дві частини. Одну частину листа норі кладемо блискучою стороною вниз на попередньо обгорнуту в харчову бамбукову плівку .

44


Змоченими у прохолодній воді руками беремо жменю рису і кладемо його на лист норі. Акуратно розподіляємо рис так, щоб один край листа на півсантиметра залишався без рису.

55


Складаємо бамбукову рогожу вдвічі і перевертаємо її таким чином, щоб знизу виявився рис, а зверху лист норі. На лист норі кондитерським мішком видавлюємо поздовжньою смужкою вершковий сир «Філадельфія».

66


Потім трохи піднявши край циновки, звертаємо все в рол.

77


На скручений рол акуратно викладаємо впритул тонко нарізані скибочки червоної риби і трохи зверху присипаємо кунжутом. За таким же принципом звертаємо роли з решти листів норі.

88


Перед подачею до столу готові роли розрізаємо гострим, змоченим в прохолодній воді ножем на невеликі шматочки.

99


Подаємо з маринованим імбиром, соєвим класичним соусом і з васабі. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок