Закуска підкова



Закуска підкова


Інгредієнти:
Для хліба:
290 мл молока,
10 г сухих дріжджів,
1 столова ложка олії,
1 чайна ложка цукру,
1 чайна ложка лимонного соку,
1 яйце,
2 чайні ложки солі
500 г борошна.

Для начинки та прикраси:
сир твердий,
ковбаса,
овочі,
яйця,
майонез,
та інше за смаком.

Спосіб приготування:
Замісити тісто, дати трошки піднятися, потім перемісити знову та викласти у форму, дати підійти у формі протягом 30 хв, випікати хліб при температурі 180-190 градусів до золотистого кольору - 25-30 хв.


Закуска підкова



Виймаємо з форми хліб, нехай охолоне.


Закуска підкова



Нарізати, зробивши три рівних частини.


Закуска підкова



Перший шар змащуємо майонезом, зверху кладемо нарізану ковбасу.


Закуска підкова



Можна поєднувати з яйцями, салатом і абсолютно різними інгредієнтами.


Закуска підкова



Все змащуємо майонезом і з боків укладаємо копчений сир.


Закуска підкова



Зверху викладаємо нарізку з ковбаси та прикрашаємо.


Закуска підкова



Для цього використовуємо різні сорти ковбаси, сиру, та різні овочі, все залежить від фантазії, вподобань та гаманця.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок