Яйця фаршировані печінкою тріски



Яйця фаршировані печінкою тріски



Інгредієнти:
Яйця курячі - 5-6 шт.,
Консерва печінки тріски - 1 б.,
Цибуля - 1 шт.,
Майонез - 2 ст. л.,
рослинна олія - 1 ст.л.,
Зелень.

Спосіб приготування:
Яйця зварити круто в підсоленій воді, займе приблизно 10 хвилин.
Як тільки яйця зварилися, їх негайно потрібно остудити в холодній воді та почистити від шкаралупи.

1



Петрушку промити та промокнути паперовим рушником. Ріпчасту цибулю помити, очистити і нарізати на невеликі шматочки. Сковороду з рослинним маслом нагріти. Цибулю злегка обсмажити в цій сковороді.

2



У миску викласти обсмажену цибулю і печінку тріски. Злегка розім'яти і розмішати. Жовтки відокремити і додати в миску.

3



Додати майонез. Перемішати до однорідної маси. Можна присолити, але це за смаком.

4



Щоб відокремити жовтки для начинки, яйця потрібно порізати на дві половинки кожне.

5



6



Тепер можна приступити і до фарширування яєць. Для цього в кожну половинку кладемо начинку гіркою.

7



Потім можна прикрасити кожне петрушкою.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок