Відкрити категорії

Хліб на кислому молоці


Хліб на кислому молоці



Інгредієнти:
500 г борошна
4г сухих дріжджів (1 ч.л.)
11 г солі
10 г меду
17 г вершкового масла
215 г кислого незбираного молока (30 градусів)
110 г води (45 градусів)

Приготування:
Перш ніж завантажити продукти в хлібопічку, розчиняємо мед у воді, додаємо дріжджі і ложку муки від покладеної кількості, перемішуємо і залишаємо на 10 хв.

Рекламний блок

Потім завантажуємо продукти, вливаємо опару і ставимо на основний режим на вагу 1 кг і темну скоринку. Дуже ароматний хлібець, з ніжним і в теж час щільним м'якушем, з ароматом пшениці і меду! Приємного вам апетиту!

У житті людини хліб має величезне значення. Його приємний смак і аромат збуджує апетит і стимулює активність травної системи. І дійсно, аромат свіжоспеченого хліба - неймовірний! Що може бути приємніше, як розносять по всьому будинку хлібного аромату! Для людей це аромат домашнього затишку, достатку ... Нема з чим не переплутати запах свіжого, тільки приготованого. хліба. Він розноситься по всій квартирі, і всі знають, що скоро пора їсти. Вся родина збирається за столом, і всі чекають, кому дістанеться перший шматочок, той, що з скоринкою. А потім починаються м'який і соковитий хрускіт. Хтось їсть хлібець з маслом, хтось з варенням ... Але насолода отримують всі! Такий смак не забути вже ніколи!


Хліб на кислому молоці
Рекламний блок
Хліб на кислому молоці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com