Інгредієнти:
Батон французький 0.5 шт.
Масло вершкове 100 г
Сир твердий 100 г
Часник 3 зубчика
Свіжий кріп 1 пучок
Петрушка свіжа 1 пучок.
Інгредієнти:
Батон 1/4 шт.
Гриби печериці 200 г
Чебрець (Чебрець) сухий 4 г
Масло вершкове 10 г
Сіль 2 г
Сир Гауда 100 г
Сир Пармезан 30 г
Кріп сухий 1 ч. л.
Інгредієнти:
Батон французький 0.5 шт.
Пиво світле 50 мл
Яйця курячі 1 шт.
Свіжий кріп маленький пучок
Перець червоний мелений 0.2 ч. л.
Сир твердий 120 г
Сіль 2 щіпки
Масло вершкове 50 г.
Інгредієнти:
Картопля 4 шт.
Морська сіль 10 г
Куркума 0.3 ч. л.
Олія оливкова 1 ст. л.
Інгредієнти:
французький багет
помідори
бекон або копчена шинка
листя петрушки або шавлія або базилік (що вам більше подобається)
трохи оливкової олії.