Фаршировані шампіньйони



Фаршировані шампіньйони


Фаршировані шампіньйони - страва, яку люблять багато. Я віддаю перевагу печерицям з різними начинками. Гриби ці легко купити в магазині і вони продаються цілий рік. Вважається, що печериці можуть стати хорошою альтернативою м'ясу. Сьогодні я пропоную приготувати шампіньйони з незвичайною, але дуже смачною начинкою.

Для приготування нам знадобляться гриби печериці, оливкове або будь-яке рослинне) масло, сир твердий (у мене мааздам), майонез, який можна замінити йогуртом або сметаною, консервований тунець, цибуля і спеції за смаком.

Інгредієнти:
печериці - 300 г;
масло рослинне - 1 ст. л;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
спеції - за смаком;
тунець консервований - 100 г;
майонез - 2 ст. л;
сир мааздам - 50 г.

11

 

Приготування фаршированих грибів.


Шампіньйони миємо, сушимо і знімаємо верхню плівку з капелюшків, видаляємо ніжки, але не викидаємо.

22


Цибулю і ніжки грибів нарізаємо мілким кубиком. У сковороду наливаємо оливкову олію, ставимо сковороду на вогонь і обсмажуємо цибулю і гриби до готовності, солимо і перчимо за смаком.

33


Тепер приготуємо начинку. У мене тунець в олії, масло зливаємо, додаємо тунець до прожарених грибів, додаємо майонез і спеції, солимо начинку і все добре вимішуємо.

44


Фаршируємо капелюшки печериць отриманою начинкою і посипаємо натертим твердим сиром. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 г, на 20 хвилин.

55


Готові печериці прикрашаємо зеленню і подаємо до столу в якості гарячої закуски або основної страви. Дуже смачно, незвично і ситно виходить. Рекомендую приготувати.

66


Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок