Відкрити категорії

Запечений батон з сиром і часником


Запечений батон з сиром і часником

Рекламний блок
Інгредієнти:
1 французький батон, краще "вчорашній", можна звичайний батон.
100 грамів сиру
100 грамів м'якого вершкового масла
2-3 зубки часнику
зелень петрушки і кропу за смаком.

Приготування.
Сир потерти на тертку, видавити часник, додати м'яке масло і дрібно порізану зелень, все перемішати. Духовку нагріти на 200 градусів. У батоні зробити надрізи навскоси прорізаючи не до кінця, заповнити їх добре сирною начинкою.

Загорнути батон у фольгу, поставити в духовку на 20 хвилин. Потім фольгу привідкрити і залишити ще на 5 хвилин, щоб хліб злегка підрум'яниться, можна під грилем. Подавати можна порізавши на шматочки по вже надрізаним лініях або порізати поруч гострим ножем, тоді начинка залишиться як би всередині.

Рекламний блок
Запечений батон з сиром і часником


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com