Рисовий гарнір



Рисовий гарнір


Інгредієнти:
Рисовий папір-6 шт.
Гриби свіжі-300 гр.
Помідор-1 шт.
Цибуля ріпчаста-1 шт.
Мексиканська заморожена суміш-1, 5 склянки.
рис відвареної-1 ст.
сіль, перець, кунжут, соєвий соус, оливкова олія.

Приготування.
Овочі обсмажити в невеликій кількості олії, все добре перемішати, додати кип'яченої води і тушкувати до випаровування рідини.
Рисовий папір занурити в теплу воду, почекати кілька секунд і викласти в осередку форми для кексів. Форму змастити маслом. В серединку кладемо 1 ст.л. рису, потім приблизно 1 ст.л. "з гіркою" овочевої суміші.

Підняти кінчики паперу і як би трохи зліпити їх, сформувавши кошики. У центр кошичків насипати кунжуту, побризкати соєвим соусом і відправити на 10 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку. Готовим корзинкам дати охолонути і дістати з форми. Прикрасити зеленню.

Смачного!


Рисовий гарнір


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок