М'ясо під шубкою



М'ясо під шубкою


Інгредієнти:
фарш – 0,750 кг.
цибуля - 3 шт.
сир - 200 г.
картопля - 5 шт.
яйце - 3 шт.
майонез
борошно – 100 г.
сіль, перець.
Масло вершкове – 30 г.

Спосіб приготування:
Приготувати фарш, присолити і приперчити його трохи та добавити половину натертої цибулини.

М'ясо під шубкою



Дві цибулинки спасерувати до прозорості на олії.

М'ясо під шубкою



Картоплю почистити та натерти на середній тертці, добавити другу половину натертої цибулини, посолити, перемішати.

М'ясо під шубкою



Яйця відварити, порізати кубиками.

М'ясо під шубкою



Сир потерти на тертці.

М'ясо під шубкою



Зробити з фаршу котлетки. Трохи присипати борошном і розпластати руками, щоб вони вийшли товщиною до 1 см.

М'ясо під шубкою



Викласти на лист, змащений олією.

М'ясо під шубкою



Зверху викласти по 1 столовій ложці смаженої цибулі.

М'ясо під шубкою



Зверху викласти натерту картоплю.

М'ясо під шубкою



І по маленькому шматочку вершкового масла.

М'ясо під шубкою



Потім зверху шар яєць.

М'ясо під шубкою



Завершити шаром натертого сиру та змастити за смаком майонезом.

М'ясо під шубкою



Випікати в розігрітій до 180° духовці 30 хвилин.

М'ясо під шубкою



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок