Фарширована картопля



Фарширована картопля


Інгредієнти:
картопля - 8 шт (довільна кількість),
сало з прорізом або бекон - 25 тонких шматочків,
часник - 3-4 зубчики,
кріп і петрушка - 1 пучок,
сіль, перець за смаком,
рослинна олія,

Спосіб приготування:
Зелень дрібно нарізаємо, додаємо видавлений часник, солимо й перчимо за смаком, додаємо трохи рослинної олії і все ретельно перемішуємо.

Фарширована картопля



Картоплю чистимо (молоду картоплю можна добре вимити не знімаючи шкірку). Надрізаємо картоплю скибочками шириною по 3-5 мм, не дорізая до кінця, щоб картопля в жодному разі не розпалася.

Фарширована картопля



У надрізи (кишеньки) поміщаємо суміш із зелені не товстим шаром, чергуючи з шматочками сала або бекону.

Фарширована картопля



Картоплю поміщаємо на деко, застелене фольгою і трохи поливаємо рослинним маслом. Випікаємо в розігрітій духовці до 180-200* С приблизно 1 годину. Періодично перевіряючи готовність по виду (щоб не підгорала).

Фарширована картопля



Готовий гарнір викладаємо на тарілку.

Фарширована картопля



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Марина
Дякую за рецепт!!! wink
фото
admin
Марина, смачного Вам. fellow
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок