Картопля нашпигована часником



Картопля нашпигована часником

Інгредієнти:
Картопля - 10 шт,
Зубчики часнику - 10 шт,
Рослинна олія - 2 ст.ложки,
Сіль - за смаком.

Приготування:

10 картоплин, бажано однакових за розміром, очистити від шкірки. На кожній картоплі акуратно зробити три розрізи, так щоб картопля біля основи залишилася цілою.


Зубчики часнику очистити і нарізати тонкими пластинками, нашпигувати ними картоплю.

Вже нашпиговані картоплі натерти сіллю і змастити олією.

Помістити на середню решітку аерогриля і запікати при 235 градусів на високій швидкості вентилятора протягомї 40 хвилин.

Запечений часник, виходить дуже смачний, його можна їсти прямо так.

У кого немає аерогриля, то можна, звичайно, це зробити і в духовці.


Картопля нашпигована часником


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок