Гарбузова каша з пшоном



Гарбузова каша з пшоном


Гарбуз містить величезну кількість вітамінів і дуже корисний для здоров'я. З цього, доцільно додати його кудись, наприклад в кашу. Якщо Ви купуєте гарбуз, я рекомендую вибирати плоди невеликого розміру.

Інгредієнти:
трохи менше склянки пшоняної крупи,
дві склянки води для варіння пшона 50 мл. для варки гарбуза,
дві склянки свіжого молока,
чайна ложка солі,
чотири столові ложки цукру,
300 гр. гарбуза.

Як приготувати гарбузову кашу з пшоном.


Ставимо варитися звичайну пшоняну кашу на свіжому молоці, а поки вона вариться, займаємося гарбузом.

1



Вирізати з гарбуза насіння і почистити від шкірки. Нарізати на маленькі шматочки.

2



Поставити гарбуз варитися, заливши невеличкою кількістю води та додати ложку цукру. Варити до готовності. В залежності від сорту, час варіння варіюється від 20 до 30 хвилин. А коли гарбуз повністю звариться, зробити з нього пюре.

3



Досить синхронно з гарбузом звариться каша з пшона на молоці.

4



Прямо в неї додаємо пюре з гарбуза. Після чого каша набуває відповідний відтінок. Поварити кашу ще біля 10-ти хвилин і можна їсти.

5



Готову пшоняно-гарбузову кашу заправляємо маслом і смакуємо ще гарячою.

Гарбуз також добре додається і в рисову кашу.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок