Вареники з лівером



Вареники з лівером

 

Інгредієнти:
Свіжі легені - 500 г.,
Цибуля - 4 шт.,
Картопля - 2 шт.,
Сало - 300 г.,
Сіль, перець.

Для тіста:
Вода (холодна) - 1 склянка,
Борошно - 3-4 склянки,
Масло вершкове - 50 г.,
Яйце - 2 шт.,
Сіль.

Спосіб приготування:
Легені нарізати на середні шматочки і залити прохолодною водою на годину.

 

фото 1фото 1

 

Потім змінити воду і поставити легені варитися на вогонь. При закипанні зняти піну, кинути цибулину, посолити і варити на середньому вогні приблизно годину. Додати в легені помиту картоплю в мундирі і ще варити 25 - 30 хвилин. Коли легені осядуть на дно, можна зливати воду і залишити вихолонути.

 

фото 2фото 2


Нарізати кубиками сало і посмажити золотисту засмажку з цибулею.

 

фото 3фото 3


Замісити тісто на вареники , добре його вимісити.

 

фото 4фото 4


Перекрутити на м'ясорубку легені, очищену від шкірки картоплю і частину засмажки. Ретельно все перемішати. Начинка готова.

 

фото 5фото 5


Потім ліпимо вареники з цією начинкою.

 

фото 6фото 6

 

фото 7фото 7

 

Варити в підсоленій киплячій воді кілька хвилин. Виймаємо вареники шумівкою у великий посуд і поливаємо другою частиною засмажки. Перемішуємо, щоб вареники не злиплися.

 

фото 8фото 8


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок