- Переглянути -
Переглянуло: 294   |  Коментарів 0
- Переглянути -
Переглянуло: 267   |  Коментарів 0
- Переглянути -
Переглянуло: 489   |  Коментарів 0
- Переглянути -
Переглянуло: 492   |  Коментарів 0
- Переглянути -
Переглянуло: 1378   |  Коментарів 0

Shefkuhar.com.ua

Другі страви кулінарні рецепти приготування

Щоб ви не вирішили приготувати на обід: чи то м'ясо, то овочі, чи ще якесь незвичайне блюдо, вам просто необхідно для початку знайти той самий рецепт других страв, який вам сподобався. Рецепти других страв можна знайти на будь-якому кулінарному сайті.
Наприклад, на нашому сайті, рецепти других страв представлені дуже доступно і зрозуміло. Прочитавши наші рецепти, ви будете знати, скільки і яких інгредієнтів вам треба, скільки часу ви витратите на приготування, скільки в середньому коштуватиме вам страва в грошовому вимірі, а також, скільки калорій ви додасте, з'ївши 100 грам страви.

Справжня домогосподарка по-справжньому оцінить цю інформацію. Адже кожна поважаюча себе мама, дружина і просто хранителька домашнього вогнища захоче все прорахувати, щоб ще трошки залишилося на десерт. Тому наші рецепти других страв з фото допоможуть вам не лише приготувати смачно, але і допоможуть заощадити час на підрахунки сімейного бюджету і зайвих калорій.

Рецептів приготування других страв безліч.


Воно може бути м'ясним або рибним, з птиці або овочів, тіста або з використанням морепродуктів, з додаванням гарніру або самостійне. Але з будь-яких продуктів ви не приготували друге блюдо і рецепти будь-якої кухні не використовували, воно залишиться основним на вашому столі. Друге блюдо — це саме ситне і найчастіше саме складне в приготуванні блюдо і воно завжди подається гарячим.

Поряд з «другим блюдом» часто використовують такі назви як: «основне» або «гаряче блюдо». Кожне з яких несе в собі частинку нашої історії і звичаїв. Так назва «Друга страва» прийшло до нас з пострадянських часів, а точніше зі звичайних їдалень і означає порядок подачі страв. Адже перше це завжди рідка їжа: борщ, суп або борщ, а друге - це гаряча, ситна і щільна їжа: птиця, риба, м'ясо, картопля, каша.