Домашнє морозиво



Домашнє морозиво


Інгредієнти:
Вершки 33 % - 0,5 л.
Згущене молоко - 200 гр. (пів банки).

Спосіб приготування:
Вершки виливаємо у велику ємність. І починаємо збивати. Тут нам знадобиться або блендер з вечиком, або міксер.

Домашнє морозиво



Починаємо збивати з маленьких швидкостей, поступово збільшуючи оберти. Об'єм вершків повинен збільшитися в 2,5 рази.

Домашнє морозиво



Тепер тонкою цівкою вливаємо молоко згущене і продовжуємо збивати. Як тільки закінчили вливати молоко згущене, припиняємо збивання і швидко розливаємо отриману масу по маленьких чашках або пиалкам. І прибираємо їх в морозилку на 4 години.

Домашнє морозиво



Через 4 години отримуємо справжнє вершкове морозиво. Смак просто приголомшливий.

Домашнє морозиво



Можна додати горіхи, шоколадну крихту, варення, джем, ягоди і фрукти, якщо, звичайно, встигнете це зробити, поки всі не з'їсте. Встояти дуже важко.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок