Полуничний сорбет



Полуничний сорбет


Інгредієнти:
500г полуниці,
100-150г цукру.

Спосіб приготування:
Помиту і очищену від хвостиків полуницю помістити в чашу блендера, додати цукор і збити. Кількість цукру залежить від того, наскільки солодка полуниця.

Полуничний сорбет



Вилити масу в пластиковий контейнер для заморозки.

Полуничний сорбет



Прибрати в морозилку. А коли захочеться смачненького досить дістати замерзлий сорбет і дати йому зовсім трохи підтанути, а потім збити блендером.

Полуничний сорбет



Смачного!

Полуничний сорбет



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок