Полуниця з вершками по-українськи



Полуниця з вершками по-українськи


Інгредієнти:
Полуниця - 500 Грам
Сметана - 1 / 3 Склянки
Цукор - 1-2 Ст. ложок

Спосіб приготування:
Гарненько промиваємо полуницю від піску і т.д.

Видаляємо хвостики, кожну полуницю розрізаємо навпіл (дрібні ягоди можна залишити цілими).

За допомогою картоплем'ялки роздавлюємо полуницю. Не намагайтеся зробити це блендером - блендер подрібнить все в пюре, а нам треба, щоб в масі попадалися цілі шматочки полуниці. У цьому - вся фішка десерту, тому не перестарайтеся з подрібненням - потрібно всього лише придавити полуницю, щоб вона дала сік.

Полуниця з вершками по-українськи



Додаємо сметану, йогурт або вершки. Додаємо цукор.

Полуниця з вершками по-українськи



Все добре перемішуємо і подаємо.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок