Скибочки кавуна
Інгредієнти:
Зелене яблуко - 2 шт;
Йогурт без добавок - 200 г;
Ягода ( за смаком);
Цукрова пудра за смаком;
Желатин в пластинках - 2 шт;
Шоколадні краплі;
Сік лимона;
Спосіб приготування:
Перетерти в пюре ягоди та додати йогурт.
Желатин замочити в 2,5 ст.л. води, дати набрякнути, розпустити.
У приготовлений мус додати цукрову пудру (за смаком).
Яблука порізати навпіл, акуратно ложечкою вибрати вміст, полити соком лимона.
Приготувати шоколадні краплі.
Заповнюємо половинки яблук мусом, додаючи шоколадні краплі.
Ставимо в холодильник до повного застигання мусу.
Розрізаємо на часточки. Смачного!