Карамелізовані мандарини в шоколаді



Карамелізовані мандарини в шоколаді


Інгредієнти:
Мандарини 8 шт.
Вода 150 мл
Цукор 200 г
Шоколад чорний 80 г
Молоко 15 мл
Горіхи волоські 50 г.

Спосіб приготування:
Для приготування карамелізованих мандаринів в шоколаді нам знадобляться мандарини, цукор, шоколад, горіхи, молоко.

Мандарини помити, ошпарити окропом і з шкіркою нарізати товщиною 5 мм.

Карамелізовані мандарини в шоколаді



Залити порізані мандарини водою і прокип'ятити 2 хвилини. Воду злити.

Карамелізовані мандарини в шоколаді



Повторити ще раз: залити свіжою водою, прокип'ятити 2 хвилини. Воду злити. Це треба для того, щоб пропала гіркота.

Карамелізовані мандарини в шоколаді



В підготовлені мандарини додати цукор, 150 мл води і варити на малому вогні 25 хвилин.

Карамелізовані мандарини в шоколаді



Тим часом подрібніть горіхи.

Карамелізовані мандарини в шоколаді



Проварені мандарини вийняти з сиропу і викласти на фольгу у форму для запікання або на деко. Відправити в духовку на 15 хвилин при 140 ºC. Якщо треба, щоб мандарини стали більш хрусткими, час перебування в духовці збільшити на 3-5 хвилин.

Карамелізовані мандарини в шоколаді



Розтопити шоколад на водяній бані з молоком.

Карамелізовані мандарини в шоколаді



Занурювати карамелізовані мандарини до половини по черзі в шоколад, а потім у подрібнені горіхи.

 

 

Карамелізовані мандарини в шоколаді


Подавати як самостійний десерт або використовувати для прикраси кондитерських виробів.

 
Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/karamelizovannye-mandariny-v-shokolade




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок