Десертний салат



Десертний салат


Інгредієнти:
Хурма 2 шт.
Ківі 4 шт.
Темний Виноград 150 г
Ананас консервований 1 банка
Йогурт 400 мл.

Спосіб приготування:
Для приготування салату потрібно взяти великі і стиглі плоди хурми, консервовані ананаси, великий червоний виноград, ківі і персиковий йогурт жирністю 5%.

Виноград ретельно промити, очистити від грони, розрізати навпіл, видалити кісточки, а потім кожну половинку знову розрізати навпіл.

Десертний салат



Виноград викласти на дно келихів, злегка утрамбовуючи.

Десертний салат



Покрити виноград шаром йогурту і розрівняти.
Консервовані ананаси вийняти з заливки і нарізати дрібними кубиками.

Десертний салат



Ананаси розкласти поверх йогурту і знову покрити шаром йогурту.

Десертний салат



Ківі очистити від шкірки і дрібно нашаткувати.

Десертний салат



На йогурт викласти ківі.Ківі рясно покрити йогуртом.

Десертний салат



Хурму очистити від шкірки та насіння і нарізати дрібними кубиками.

Десертний салат



Хурму викласти на йогурт гіркою.

Десертний салат



До салату подати десертні ложки. Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/desertnyjj-salat-uslada




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок