Іриски домашні



Іриски домашні


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 2 ст. л.
Згущене молоко 300 г
Молоко сухе 200 г
Вода кип'ячена 100 мл.
Масло вершкове 100 г.

Спосіб приготування:
Для приготування ірисок знадобиться сухе молоко, масло вершкове, борошно, згущене молоко і вода.

Розтопити в сковороді з товстим дном вершкове масло.

Додати борошно і обсмажити до золотистого кольору.

Іриски домашні



Додати згущене молоко і обсмажити, помішуючи 10 хвилин.

Іриски домашні



Тим часом, сухе молоко розвести в кип'яченій воді кімнатної температури і додати до згущеного молока в сковороду.

Іриски домашні



Якщо маса вийшла занадто густою, то додати трохи води і помішуючи варити 30 хвилин, поки маса не стане тягучкою золотистого кольору.

Іриски домашні



Перекласти в контейнер і вирівняти лопаткою.

Іриски домашні



Потім зробити розділові смуги вздовж і впоперек, щоб зручніше було ламати іриски.

Іриски домашні



Залишити в холодильнику на 5 годин і можна подавати з чаєм!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
іванка
Дуже класні
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок