Відкрити категорії

Вершкове морозиво




Інгредієнти:
3 склянки вершків або молока
цукор-за смаком (близько 1 склянки)
3 жовтки
1 пак ваніліну

Приготування
1) Жовтки яєць відбити в каструлю, змішати з цукром і ваніллю, розтерти і розвести гарячими вершками або молоком, після чого поставити на вогонь і варити, увесь час помішуючи дерев'яною лопаткою.

2) Коли суміш злегка загусне і з поверхні зникне пінка, каструлю зняти з вогню, масу процідити крізь сито (пробити блендером) і охолодити.

3) Охолоджену масу вилити у форму і покласти в морозилку.

При подачі можна додати фрукти або тертий шоколад. Смачного.


Вершкове морозиво
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com