Відкрити категорії

Як приготувати смажене морозиво


Як приготувати смажене морозиво


Чим ближче на календарі зима, тим частіше я згадую про теплі днинки, і продовжую час від часу балувати себе і свою сім'ю літніми стравами. Сьогодні я вирішила взяти продукт по-справжньому літній – морозиво. Але простих шляхів ми не шукаємо, ось і я хочу одягнути його в шубку, таку хрустку і теплу-теплу, щоб не можливо було замерзнути в холодну погоду.

Поєднання непоєднуваного — давно вже популярний прийом не тільки в індустрії моди, але і в багатьох інших сферах життя, в тому числі і в кулінарії. Ця популярність виникла не тільки тому, що класичні варіанти тих чи інших поєднань всім набридли, але й тому, що в цих неординарних комбінаціях є щось загадкове, дивне і привабливе.

І я впевнена, що такий прийом надовго залишиться улюбленим у тих, хто одного разу його випробував. Якщо сумніваєтеся, спробуйте, наприклад, смажене морозиво, — простий і вражаючий десерт, один з топових в меню багатьох вишуканих ресторанів.

Якщо ви ще не знайомі з цією стравою, то, я вас запевняю, воно стане справжнім відкриттям для вас, а ваші діти будуть в повному захваті і попросять приготувати смажене морозиво ще не раз.

Інгредієнти:
— морозиво;
— 1-2 яйця;
— кокосова стружка;
— подрібнені волоські горіхи;

Рекламний блок
— панірувальні сухарі;
— сіль за смаком;
— рослинна олія для смаження.

Приготування смаженого морозива.


Морозиво має бути дуже добре заморожене, як можна сильніше. Нарізаємо на кілька шматочків. Відправляємо назад у морозилку, діставати будемо кожен шматок по мірі необхідності.

11


Готуємо тарілки з горіхами та стружкою, зі збитим яйцем і з панірувальними сухарями (у них я додаю трохи солі).

22


Беремо шматочок морозива, швидко обвалюємо в стружку і горішки. Потім також швидко, але ретельно вмочаємо з усіх сторін в яйці. І, нарешті, обвалюють у панірувальних сухарях. Можна залишити так, але я повторюю цей процес ще раз для отримання більш щільної шубки: обвалюємо в стружку і горішки, занурюємо яйце і зверху в сухарі.

33


Відправляємо наш шматочок в морозилку на заздалегідь підготовлений піднос або тарілку на 20-30 хвилин.

44


Наливаємо в сковороду олію. Вогонь повинен бути середній, можна навіть трохи більше середнього (але ні в якому разі не маленький). Дістаємо з морозилки морозиво і відразу опускаємо в гарячу олію. Смажимо до золотисто-коричневого кольору з кожної сторони в середньому по 20-30 секунд.

55


Швидко і акуратно виймаємо з олії обсмажені шматочки на серветку секунд на 10-20 для вбирання зайвої олії і все, смажене морозиво готове. Швидше їсти!

66


Подавати таке морозиво потрібно відразу, прикрасивши листочком м'яти, карамеллю, джемом або шоколадом. Приємного смаку!

Рекламний блок
Як приготувати смажене морозиво


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com