Млинцевий торт з сиром



Млинцевий торт з сиром


Млинцевий торт-прекрасна ідея не тільки для масляної, але і для тих випадків, коли потрібно щось швидко приготувати до чаювання на свято. Начинка може бути абсолютно будь-яка, я буду готувати з сирною.

Інгредієнти:
млинці тонкі - 23 шт.;
сир - 600 г;
згущене молоко - за фактом;
цукрова пудра - за смаком;
какао-порошок - 2-3 ст. л.

Спосіб приготування млинцевого торту.


В основі цього торта, звичайно ж лежать млинці. Випікаємо млинці з вашим улюбленим рецептом (дивіться безліч рецептів на нашому сайті), головна умова-млинці повинні бути тонкими. Скільки штук, вирішувати вам. Досить буде і 13-15 млинців, але мені подобається торт вище, тому печу більше. На даний торт у мене пішло 23 млинця + 2 для прикраси.

11


Коли млинці будуть готові, готуємо крем. Головним складовим мого крему стане сир. Сир підійде будь-якої жирності.

22


Сир бажано протерти через сито або скористатися блендером.

33


Тепер у готову сирну масу необхідно додати згущене молоко. У мене сир був досить сухим, а згущене молоко густе, тому у мене пішло трохи менше банки. Згущеного молока додаємо стільки, щоб маса не вийшла занадто рідка, інакше вона у нас буде потім витікати. Тут дивимося за обставинами, якості сиру і згущеного молока.

44


Потім необхідно додати цукрову пудру. З цього моменту починаємо пробувати крем. Додаємо пудри стільки, скільки вам подобається. У мене млинці були не дуже солодкі і в родині у нас усі ласуни, тому у мене пішло 150 г.

55


Крем готовий.

66


Тепер ділимо крем на дві частини. В одну частину додаємо какао (якщо ви не любите какао або такого під рукою немає, то цей етап можна пропустити ).

77


У нас вийде два види крему. Один просто сирний і один сирно-шоколадний.

88


Приступаємо до складання торта. Викладаємо на блюдо перший млинець і розподіляємо по ньому сирний крем, приблизно 1,5-2 ст. л.

99


Зверху кладемо другий млинець і змащуємо його другим видом крему.

1010


Таким же чином додаємо інші млинці, щоразу чергуючи начинку. У мене пішло, як я вже говорила, 23 млинчика.

1111


Зверху торт прикрашаємо на свій смак. Можна прикрасити його фруктами, полити шоколадною глазур'ю, покрити збитими вершками та шоколадною крихтою, загалом усім тим, що є під рукою. Я обмазала його з усіх сторін сирним кремом.

1212


І посипала кокосовою стружкою.

1313


Зверху прикрасила двома млинцями, зробивши з них трояндочки з залишками крему і прикрасивши центр ягодою червоної смородини.

1414


Даємо торту просочитися як мінімум 30 хвилин. Ось так просто і швидко можна приготувати тортик.

1515


Після того, як торт постоїть і добре просочиться, вам не складе особливої праці порізати його на акуратні порційні шматочки.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок