Вишневе морозиво



Вишневе морозиво


Доброго часу доби всім! Милі господині, пропоную вам ще один рецепт дуже смачного, по-літньому освіжаючого, дуже простого і швидкого у приготуванні вишневого морозива.

Все, що нам для цього знадобиться - це блендер і кілька простих інгредієнтів.

Інгредієнти:
вишня - 250 г;
сметана 20% - 150 г;
цукор пісок - 100 г (у відношення цукру, маленька заміточка - брати його треба за смаком, в залежності від кислоти вашої вишні і від ваших уподобань);
згущене молоко - 100 г.

Спосіб приготування вишневого морозива.


Для початку очищаємо від кісточок вишні.

11


Кладемо їх в чашу блендера, додаємо цукровий пісок і збиваємо до отримання однорідного вишневого пюре.

22


Ось такого.

33


Додаємо до нашого вишневого пюре сметану, збиваємо.

44


Додаємо згущене молоко. Збиваємо все добре ще разок.

55


Ось власне і все! Сам процес приготування маси для заморожування займає не більше п'яти хвилин. Тепер розливаємо наше морозиво у формочки, в яких ви будете його заморожувати. У мене силіконові - дуже зручно для морозива.

Можна заморозити в пластикових стаканчиках або в пластиковому контейнері.

66


І ставимо в морозильну камеру на 3-5 годин до повного застигання.

77


Так виглядає вже застигле морозиво, на поверхні бульбашки застиглі (від збивання).

88


Морозиво виходить в міру повітряним, не дуже м'яким, але і не "дубовим". За смаком - особисто мені дуже сподобалося. Чоловікові теж! Смак - насичено вишневий, з кислинкою, яка відмінно відтіняє солодким смаком згущеного молока. Колір - шалено красивий, і без будь-яких штучних барвників!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Tanya
Спасибо за рецепты!))
фото
Даша
Спасибо за такие рецепты, получилось супер!
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок