Шоколадні вареники



Шоколадні вареники


Інгредієнти:
сіль - за смаком;
вода - 200 мл;
цукровий пісок - 2-3 столові ложки;
борошно пшеничне - 350-400 г;
какао-порошок - 3 столові ложки;
сир 9% - 360 г;
масло рослинне - 1 ч. л.;
вишневе варення - 3 столові ложки;
яйця курячі - 2 шт.

Як приготувати шоколадні вареники.


Для приготування шоколадного тіста спочатку змішуємо всі сухі продукти - борошно, какао і щіпку солі.

11


Потім змішати 1 яйце з водою і олією. Додати цю рідку суміш до сухої суміші і замісити тісто. Масло зробить тісто більш еластичним. При потребі додати ще борошно. Тісто покласти в пакет і залишити хвилин на 30.

22


Тепер займемося начинкою. Змішуємо сир, цукор і 1 яйце.

33


Далі частину тіста розкачати завтовшки 3 мм. Нарізати все за допомогою склянки або келиха кружки.

44


Далі викладаємо на кружечок тіста сирну масу, а в середину вишеньку (без кісточки) з вишневого варення. Так само можна використовувати і заморожену вишню.

55


Сформувати вареник, краї потрібно дуже добре зліпити.

66


Варимо шоколадні вареники як звичайні вареники. Опустити вареники в киплячу підсолену воду. Тут же акуратно перемішати ложкою, щоб вони не прилипли. Варити хвилин 5, поки вони не спливуть.

Подаємо теплими, можна зі шматочком вершкового масла або сметани. Я прикрасила ці шоколадні вареники так, полив трохи вишневим варенням і посипавши декоративною посипкою для прикраси тортів.

Із зазначеної кількості продуктів виходить близько 40-45 штук.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок