Апельсинові цукати



Апельсинові цукати


Інгредієнти:
Апельсини - 1 шт;
Лимон - 1 шт;
Грейпфрут - 1 шт;
Мандарин - 1 шт;
Цукор - 250 г;
ванілін - 1 гр.

Спосіб приготування:
Спочатку обережно зрізаємо шкірку з апельсина та інших цитрусових.

11



Можна смужечками відразу і зрізати.

22



Потім знімаємо з шкірки всю білу плівку.
Залити очищені шкірки звичайною холодною водою.

33



Змінюємо воду на свіжу кожного дня.
Коли через п'ять днів з шкірок піде гіркота, відкинути шкірки на сито, щоб стекла вся вода.

44



В цей час ставимо на вогонь воду з цукром та варимо цукати з 20 хвилин на слабенькому вогні, поки сироп загусне, а цукати стануть прозорими.

55



На деко покладемо аркуш для випічки, та розложимо цукати, бажано рідко та поставити сушитися в духовку.

66



Потім візьмемо цукор та виваляємо в ньому цукати.

77



Можна використовувати для приготування кондитерських виробів, або просто їсти як цукерки.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок