Фруктові салати - приготування



Фруктові салати - приготування


Фруктовий салат - це чудовий десерт, який легко приготувати всього за 10 хвилин; ним не гріх пригоститися, навіть якщо ви стежите за фігурою. З нього можна приємно почати день, його можна із задоволенням з'їсти на пікніку і вечірці або відмінно перекусити ним протягом дня. Читайте далі, щоб дізнатися кілька рецептів приготування фруктового салату.

Будь-який з перерахованих вище інгредієнтів можна замінити іншими, наявними у вас під рукою.

Виберіть фрукти. Купіть хороші, свіжі фрукти на ринку або в найближчому продуктовому магазині, переконайтеся, що вони досить стиглі для салату. Якщо вони не дозріли, то салат буде важко пережовуватися. Краще, щоб фрукти були трохи перезрілими, ніж недозрілими - так аромати добре змішаються.

Простий фруктовий салат.

1 чашка полуниці;
1 чашка черешні;
1/2 чашки чорниці;
1/2 червоного яблука;
1/2 персика;
1 ківі;
2 ст. л. лимонного соку.

Для простого фруктового салату вам знадобиться полуниця, черешня, чорниця, червоні яблука, персики і ківі.

Вимийте фрукти. Важливо вимити всі фрукти, перш ніж нарізати їх для салату.

Розріжте черешні навпіл. Щоб в салаті не траплялися черешневі кісточки, наріжте 1 чашку червоної черешні, перш ніж додати в салат. Просто розріжте кожну ягоду навпіл і видаліть кісточку.

Наріжте полуницю, червоне яблуко, персик, ківі. Покладіть 1 чашку полуниці, 1 стакан вишні, 1/2 червоного яблука, 1/2 персика і 1 ківі на обробну дошку і наріжте на невеликі шматочки розміром близько 2,5 см.

фото 1фото 1



Покладіть фрукти в миску. Миску можна попередньо змочити 2 ст. л. лимонного соку, щоб додати аромат фруктів і не дати їм швидко окислюватися. Викладіть полуницю, нарізану черешню, 1/2 червоного яблука, 1/2 персика, 1 ківі і 1/2 чашки чорниці в миску. Фрукти в мисці можна трохи перемішати, щоб аромати змішалися.

фото 2фото 2



Подавайте на стіл. Ця страва може подаватися при кімнатній температурі або злегка охолодженим. До салату добре підійде стакан апельсинового соку - він допоможе проявитися фруктового аромату.


Простий фруктовий салат з апельсиновим соком.

Ті ж інгредієнти, що і для простого фруктового салату та 1 чашка апельсинового соку,

Налийте в миску 1 чашку апельсинового соку.

фото 3фото 3



Покладіть в миску нарізані інгредієнти простого фруктового салату. Дайте їм постояти в апельсиновому соку протягом не менше 5 хвилин.

фото 4фото 4



Подавайте на стіл. Злийте апельсиновий сік з миски з салатом і насолоджуйтеся чудовим блюдом з цитрусовим ароматом. Якщо ви любите апельсиновий сік, то його можна злити в чашку і випити або навіть є фруктовий салат разом з соком.

фото 5фото 5



Фруктовий салат з авокадо.

3 середніх стиглих каліфорнійських авокадо, очищених від кісточок;
2 ст. л. лимонного соку;
1/2 чашки йогурту без наповнювачів;
2 ст. л. меду;
1 ч. л. тертої лимонної цедри;
1 середнє яблуко;
1 середній міцний банан;
1 чашка винограду, розрізаного на половинки і очищеного від кісточок;
1 банку консервованих мандаринів без сиропу.

Наріжте авокадо. Видаліть кісточки з 3 середніх стиглих каліфорнійських авокадо і поріжте плоди на шматочки. Для цього можна розрізати авокадо навпіл, видалити кісточку і, не очищаючи, зробити подовжні і поперечні розрізи до самої шкірки. Після цього кубики авокадо можна витягнути ложкою.

фото 6фото 6



Викладіть кубики авокадо в миску.

Полийте їх 2 ст. л. лимонного соку. Перемішайте, щоб сік потрапив на всі шматочки.

фото 7фото 7



Злийте сік, але не виливайте. Відкладіть авокадо в бік.

фото 8фото 8



Приготуйте заправку. У невеликій мисці змішайте 1/2 чашки йогурту без наповнювачів, 2 ст. л. меду і 1 ч. л. тертої лимонної цедри.

фото 9фото 9



Змішайте фрукти і авокадо у великій мисці. Наріжте і додайте в миску 1 середнє яблуко, 1 середній міцний банан, 1 чашку винограду без кісточок і 1 банку консервованих мандаринів без сиропу.

Заправте салат. Вилийте заправку на фрукти і перемішайте інгредієнти.

фото 10фото 10



Салат з тропічних фруктів.

1 ананас;
2 манго;
2 банана;
1/2 чашки консервованих лічі без сиропу;
1/2 чашки зерен граната;
3 ст. л. солодкої кокосової стружки.

Підготуйте фрукти. Очистіть і наріжте 1 великий ананас, подрібніть 2 спілих манго, поріжте на шматочки 2 банана, покришіть 1/2 чашки консервованих лічі без сиропу і додайте 1/2 чашки зерен свіжого граната. Перемішайте інгредієнти[2].

фото 11фото 11



Залиште фрукти в холодильнику на 1 годину. Цього часу достатньо, щоб аромати змішалися.

Підсмажте 2 ст. л. солодкої кокосової стружки на середньому вогні. Смажте її протягом 1-2 хвилин, поки вона не стане золотистою.

Викладіть кокосову стружку на тарілку.

фото 12фото 12



Посипте салат кокосовою стружкою.

фото 13фото 13



Подавайте на стіл. Салат з тропічних фруктів можна їсти з соком манго або як самостійне блюдо.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок