Смажене морозиво



Смажене морозиво


Рецептів досить багато і кожен радить по-своєму його готувати, але все ж концепція рецепта однакова. Єдине чим відрізняються ці прості, але смачні рецепти, це інгредієнтами, так як кожен може взяти будь-яку ягоду.

Інгредієнти:
морозиво - 500 г;
ягоди - 100 г;
пластівці - 300-500 г;
яйця - 2-3 шт.

Як приготувати смажене морозиво.

Взяти морозиво, яке перед цим попередньо знаходилося в морозилці і дати йому трохи охолонути, а точніше кажучи стати трохи м'яким. На кожну порцію смаженого морозива можна додати по одній ягоді.

1


Потім взяти столову ложку і дістати морозиво, тобто один клубочок і покласти ягідки в середину морозива. Далі з кожної такої грудочки потрібно сформувати кульку, і робити це потрібно швидко, так як морозиво дуже швидко тане. Після того як сформували кульки, покласти їх в морозилку. І при чому щоб були схожі на камінь.

2


Поки морозиво заморожується, вам слід взяти пластівці. Потім подрібнити їх як панірувальні сухарі. Зробити це можна у будь-якій зручній для вас посудині.

33


Після цього окремо потрібно збити яйця. І для такого рецепту вам обов'язково знадобиться фритюрниця, яку потрібно розігріти, вірніше масло в ній потрібно розігріти до 160-180 градусів. Після того як все розігріто, вам слід дістати морозиво і для початку вмочити в яйце.

4


А після цього в пластівці.

5


А через 10 хвилин дістаньте морозиво і відправте його у фритюрницю. Смажити потрібно максимум 30 секунд. Морозиво виходить смачне і ніжне всередині з ароматною хрусткою скоринкою зверху.

6


Подавайте з ягодами, як десерт. Тепер ви знаєте як приготувати смажене морозиво.

7

 

Незвичайний десерт – смажене морозиво.

Смажене морозиво, ймовірно, існує приблизно з кінця 1800-х, хоча його походження трохи туманно. Це ласощі здаються неможливими, так як включає обсмажування замороженого. На щастя, неможливе можливо, і в результаті виходить дійсно смачно, чудово підходить для десерту, вечірок і званих вечерь. Якщо ви замовляли смажене морозиво у ресторанах, то знайте, що ви зможете приготувати точно таке ж в домашніх умовах.

88


Оригінальний рецепт морозива мексиканської та азіатської кухні має свої відмінності. Тим не менше, якщо ви збираєтеся приготувати домашнє морозиво рецепт залишається незмінним: кулька морозива вмочаємо у паніровці або тісті і підсмажується до хрусткої скоринки.

Незважаючи на той факт, що мексиканське смажене морозиво насправді не є автентичним десертом з Мексики, він все ж асоціюється з мексиканською кухнею. З’їсти домашнє морозиво в завершенні трапези - воістину чудове задоволення!

99


Подавайте смажене морозиво на невеликих підсмажених тортильях, посипаний корицею і цукром або просто в охолодженому десертному келиху. Прекрасний смак гарантований при будь-якій сервіровці.

Як правило, в рецепті використовується французьке ванільне морозиво, на основі яєць. Яйця надають морозиву насичений вершковий смак. Ну, а ви можете спробувати приготувати дивовижний десерт - смажене морозиво в домашніх умовах на основі інших рецептів.

1010


При подачі десерту, здивуйте гостей: полийте морозиво медом і прикрасьте зверху збитими вершками. Проявіть ще більшу винахідливість - покрийте кульку морозива гарячим шоколадним або карамельним соусом. У Мексиці, карамельний соус надзвичайно популярний і відомий як Дульсе де Лече.

Домашній рецепт смаженого морозива має незаперечну перевагу: ви можете підготувати кульки «про запас». А далі, просто умочіть їх у паніровці і заморозьте в індивідуальному порядку на строк до двох місяців. Плануйте частування для свята заздалегідь і дивуйте гостей незвичайним десертом. Кульки чудово тримають форму, а значить, ви можете готувати їх заздалегідь - партіями, за кількістю очікуваних гостей.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок