Відкрити категорії

Фруктовий тартар




Інгредієнти:
Манго 120 г;
Полуниця 120 г (+100 г на прикрасу);
Кокосове молоко 300 г;
Цукор 70 г;
Фісташки 15 шт.;
Мигдаль 20 г;
Базилік 10 г

Для прикраси:
чорний кунжут і кориця.

Спосіб приготування.
Випарюємо на повільному вогні кокосове молоко. На виході з 300 г вийде близько 70 г. Додаємо цукор і перемішуємо.

1


Ріжемо очищене манго дуже дрібно і викладаємо у форму у вигляді серця (тартару). Якщо манго буде жорстким, то десерт не вийде.

2

 

3


Дрібно, майже в пюре, нарізаємо стиглу полуницю. Ложкою викладаємо її в ще одну форму. Розташовуємо їх на тарілці відповідно до задуманої композиції.

4


Акуратно знімаємо форми, намагаючись не зруйнувати композицію з фруктів.

5


Тепер з допомогою ножа дрібно нарізаємо фісташки і пластівці мигдалевих горіхів.

6


Поливаємо десерт випареним кокосовим молоком за допомогою столової ложки. Молоко повинно красиво стікати з десерту. Полуничне серце посипаємо нарізаним мигдалем, а сердечко з манго - фісташками. Для прикраси страви використовуємо полуницю. З неї нарізаємо сердечка, використовуючи звичайний маленький ніж або ніж для карвінгу. Прикрашаємо листям м'яти, посипаємо горіхами і корицею. Десерт готовий!

7

 

9

 

10

Фруктовий тартар
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com