Сендвіч з сиром



Сендвіч з сиром


Що потрібно:
4 великих шматка білого зернового хліба;
4 великих скибочки сиру (гауда, емменталь, едам);
1 середній пучок змішаної зелені (петрушка, кінза, кріп, базилік);
сік і цедра половини лимона;
20 г фундука;
1 маленьке зелене яблуко;
оливкова олія;
сіль, мелений чорний перець.

Як приготувати:
1. Для намазування викладіть фундук на розігріту сковорідку, обсмажуйте на середньому вогні, струшуючи, поки не з'явиться горіховий запах, приблизно 3 хв. Зніміть з вогню і остудіть.

11


2. Дрібно порубаєте всю зелень, покладіть в чашу блендера. Додайте сік і цедру лимона, горіхи, 3-4 ст. л. теплої води. Почніть збивати блендером, потроху додаючи оливкове масло, щоб вийшла досить однорідна паста. Посоліть її і поперчіть.

22


3. Яблуко очистіть і наріжте тонкими скибочками. На одну сторону всіх шматків хліба викладайте намазку, на неї - яблука і сир. Складіть по два шматки хліба і злегка притисніть.

33



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок