Сендвіч з рибою
Що потрібно:
4 великих шматка житнього зернового хліба;
4 великих скибочки слабосоленої або підкопченої сьомги або форелі;
150 г вершкового масла або сирного м'якого сиру;
2-3 гілочки м'яти;
половина невеликого пучка кропу;
1 ст. л. каперсів або 2 маринованих огірка-корнішона;
свіжозмелений чорний перець.
Час приготування: 10 хв.
Порцій: 2
Що робити:
1. Видаліть гілочки м'яти, листочки укладіть один на одного, скрутити в рулетик, наріжте його поперек найтоншою соломкою і ще порубаєте. Дуже дрібно наріжте кріп.
2. Каперси або огірочки-корнішони обсушіть від розсолу і дрібно наріжте, змішайте з вершковим сиром. Додайте зелень.
3. Змастіть сирною масою всі шматки хліба з одного боку, викладіть на 2 шматки рибу і накрийте шматками, що залишилися. Злегка притисніть.