Відкрити категорії
Картопля фрі в духовці

Картопля фрі в духовці


Інгредієнти:
Картопля 4 шт.
Морська сіль 10 г
Куркума 0.3 ч. л.
Олія оливкова 1 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 11790   |  Коментарів 0
Реберця по-американськи

Реберця по-американськи


Інгредієнти:
яловичі реберця - 1 кг.
томатна паста - 2ст. ложки.
оцет (можна винний) - 2 ст. ложки.
коричневий цукор - 1 ст. ложка
гірчиця - 1 ч. ложка.
сіль. перець.
мед - 4 ст. ложки.
картопля - кілька штук.
соєвий соус - 2 ст. ложки.

- Переглянути -
Переглядів: 4205   |  Коментарів 0
Гаряча закуска Кебаб

Гаряча закуска Кебаб

Інгредієнти:

250 г жирної баранини
250 г яловичини
100 г свинячого жиру
200 г ріпчастої цибулі
сушений базилік
чорного запашного перчика
сіль
тмин

- Переглянути -
Переглядів: 4363   |  Коментарів 0
Картопля нашпигована часником

Картопля нашпигована часником

Інгредієнти:
Картопля - 10 шт,
Зубчики часнику - 10 шт,
Рослинна олія - 2 ст.ложки,
Сіль - за смаком.

- Переглянути -
Переглядів: 6579   |  Коментарів 0
Курячі крила в майонезно-гірчичному маринаді

Курячі крила в майонезно-гірчичному маринаді

Інгредієнти:

Курячі крила - 800г
Майонез - 70г
Гірчиця - 1 столова ложка (можна використовувати зернисту)
петрушка
кріп
Сіль, мелений чорний перець

- Переглянути -
Переглядів: 5615   |  Коментарів 0

Аерогриль кулінарні рецепти.

Здорове харчування стало невід'ємною частиною сучасного способу життя. Аерогриль - надійний помічник у приготуванні дієтичних страв: здорової, корисної та смачної їжі. Аерогриль - це гриль в безпечному для домашніх умов виконанні. Рецепти для аерогриля - зручна підмога і гідна заміна кулінарній книзі. На сайті зібрані кращі випробувані рецепти для аерогриля. Скористайтеся ними, щоб порадувати рідних і близьких смачними, корисними і здоровими стравами.

Що таке аерогриль.


Прилад являє собою ємність у вигляді великої чаші, виконаної з прозорого матеріалу, і кришки з вбудованим нагрівальним елементом і вентилятором. У верхній частині також розташована невелика панель управління. Принцип роботи аэрогриля полягає в примусовій циркуляції гарячого повітря всередині ємності. Інтенсивність обдування залежить від режиму роботи вентилятора.

Температура встановлюється і регулюється в залежності від потреби в момент приготування певної страви.

До плюсів цього побутового приладу можна віднести:
- можливість зміни обсягу;
- універсальність;
- доступ до приготування їжі без використання жирів і масел;
- основні відмінності моделей.

Контакти: wagcooking@gmail.com